Newbies

Några nya serier är I Hate My Teenage Daughter, Grimm, Unforgettable, Revenge, New Girl och Once Upon A Time.

I Hate My Teenage Daughter följer två mammors liv och deras relation med sina sina jobbiga döttrar. Deras döttrar är allt de inte var när de var yngre och de gör lite som de vill och mammorna som inte riktigt vet hur försöker ta tag i sina döttrar. Riktigt rolig humor! Fyra episoder är ute just nu och fler kommer snart.


Grimm handlar om en polis Nick som kan se övernaturliga varelser eftersom han är släkt med bröderna Grimm som skrev de gamla sagorna, bara det att de inte är sagor utan verkliga. Grimm är ett släkte som jagar monster och nu är det Nicks tur att följa sitt öde.

Unforgettable handlar om Carrie Wells.Sedan hennes syster dog när de var små bestämde hon att hon inte skulle glömma någonting igen och nu kommer hon ihåg allt. Hon går med i New York City Police Department och använder sin gåva för att lösa brott. Draget ger henne möjlighet att hitta det enda hon inte kan komma ihåg, vad som hände dagen då hennes syster blev mördad.


Revenge handlar om en kvinna vars pappa blev arresterad för falska terrorist anklagelser och han hamnade i fängelse där han dog. Nu flyttar tillbaka till platsen hon växt upp under ett annat namn för att hämnas på de ansvariga för hennes fars död.


New Girl följer Jess som efter att ha gjort slut med sin pojkvän flyttar in i en lägenhet med tre singla män. Hon är konstig och annorlunda men männen börjar gilla henne och stödjer henne - för det mesta. Väldigt rolig och vardaglig!


Once Upon A Time handlar om en kvinna, Emma, vars bortadopterade son dyker upp efter tio år. Att lämna tillbaka sonen till adoptivmamman blir jobbigt när han berättar om en teori. Alla i Storybrooke i Maine är sagokaraktärer under en förbannelse och Emma är den enda som kan rädda dem. Om ni gillar att följa serier på tv istället för att se online så har Kanal 5 precis köpt in denna serien och kommer sända den snart!


Håll koll,
Malins Serier.

Kommentarer
Postat av: Liisa

Du måste ju bara se " 2 broke girls " och " suburgatory ".

Ursäkta min stavning! Don tv serierna är skiiiit bra!

2011-12-30 @ 09:22:16
URL: http://pinkcupcakee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0