Webbserier

Webbserier är gratis serier på internet som består av små episoder och jag känner till väldigt många bra sådanna serier. T ex Dr. Horrible's Sing-Along Blog och The Guild.

Dr. Horrible's Sing-Along Blog handlar om Dr. Horrible som strävar efter att bli en superskurk. Captain Hammer, hans ärkefiend, och Penny som både Captain Hammer och Dr. Horrible är förälskade i. Det är uppenbarligen en musikal men ni som inte gillar musikaler borde inte bli bortskrämda av detta. Den är väldigt väldigt bra och rekommenderas!!


The Guild handlar om en tjej och hennes vänner  som spelar ett datorspel som är World of Worldcraft inspirerat. Spelarna som aldrig sets förutom genom datorskärmen kommer plötsligt i kontakt på riktigt. Det är en rolig show inte bara för "spelnördar" men för alla. Den är rolig, smart och sättet de satt ihop alla människor är riktigt bra!


Det finns även många svenska webbserier. Ett exempel är Elsas Värld som är baserat på tre böcker nu - Elsas Mode, Elsas Värld och nu även Elsas Hemligheter. Den handlar om Elsa som precis kommer tillbaka från New York. Hon får en idé att skapa en modeblogg och det följer hur hon efter hand jobbar med sin blogg. Episoderna börjar med att hon får en idé, sedan förstör hon allt men det slutar ändå bra. Om du gillar mode är detta serien för dig, men annars är det inget att titta på.

Håll koll,
Malins Serier.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0