Hot for the teacher?

Det har funnits väldigt många serier i året som har gått där det har uppstått relationer mellan lärare och elever. Tre exempel är Pretty Little Liars, Life Unexpected och Big Love.

I Pretty Little Liars är det relationen mellan Aria och Ezra. De möter varandra i en bar, börjar prata och till sist strular. Dagen efter så visar det sig att han är hennes nya lärare. De bråkar om att det är fel att forsätta relationen men de fortsätter att träffa varandra.

http://images4.fanpop.com/image/photos/22500000/Aria-Ezra-Season-2-pretty-little-liars-tv-show-22510993-640-360.pnghttp://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110112001054/prettylittleliars/images/8/85/Aria-Ezra.jpgI Life Unexpected så träffar Lux och Eric också varandra i en bar. Lux pappa äger baren och även om de har stängt så låter hon Eric köpa dricka. De börjar snacka och han tar henne till havet där han kysser henne. När hon kommer till skolan möter hon honom och får reda på att han är en lärare där. De försöker liksom i Pretty Little Liars hålla sig borta från varandra men det går inte till sist.

http://image.com.com/tv/images/processed/default/19/52/336519.jpg

http://image.com.com/tv/images/processed/default/7a/12/338439.jpgBig Love är lite annorlunda där Cara Lynn bara helt enkelt söker sig till sin lärare och de blir kära. Till skillnad från de andra där ålderskillnaden inte varit så stor så är Greg Ivey 22 år äldre än Cara Lynn och även om man borde tycka att det är äckligt så är de väldigt söta tillsammans.


Vad tycker ni? Det har ju sina skäl till att vara förbjudet och även att ha relationer med minderåriga har sina skäl men om de två verkligen älskar varandra, är det ändå fel? Lagarna är ju till för att skydda de som vill bli skyddade. Kan relationer mellan lärare och elever vara okej beroende på omständigheterna? Vad tycker ni?

Håll koll,
Malins Serier.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0