Vad har hänt med megaupload/megavideo?

En av de lättaste sätten att titta på serier och ladda ner serier var via megaupload/megavideo men nu i veckan tog FBI ner internettjänsten. Plötsligt är det mycket svårare att följa sina favoriter. :( Aja det är inte helt omöjligt i alla fall.

Malins Serier,
Håll Koll.

 


Kommentarer
Postat av: Anna T

Skaffa sidereel! Världens bästa sida om man följer serier via internet!!Vill du öka din besökssiffra snabbt och enkelt?

Eller kanske börja tjäna pengar på din blogg?Jag har skrivit två inlägg med massa tips om detta!Ett inlägg för att tjäna mer pengar på bloggen här:

http://annatjernstroms.blogg.se/2012/january/tjana-pengar-pa-bloggen.html#commentOchEtt inlägg om att få fler besökare här:

http://annatjernstroms.blogg.se/2012/january/fler-besokare-till-din-blogg.html#commentUrsäkta om du inte gillar sånnahär inlägg men du har så fin blogg

och ville tipsa :D alla vill ju ha fler besökare liksom!Kram och ha en bra vecka!

2012-01-22 @ 12:57:01
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: jojo

Hej!jag blev medlem på double för några månader sedan och har tjänat över 5000 kronor

på att endast uppdatera min blogg. kollar du in på min blogg ser du ett inlägg med en länk till en hemsida som nu gjort det möjligt för oss alla stora och små bloggare att tjäna pengar. jag har ungefär 50 besökare om dagen och får cirka 200 kronor om dagen för det. för varje inlägg du gör får du 25 kronor. klicka på länken i mitt inlägg och bli medlem du med! har du frågor eller funderingar så kan du skicka en kommentar till mig eller maila mig på fjb@live.sehoppas du får en underbar måndag.kram jojo.( se inte detta som ett spam mail eller liknande. det här är en möjlighet för dig att tjäna pengar alldeles gratis på att göra något du gillar )

2012-01-23 @ 13:11:14
URL: http://jbsoul.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Live Love Laugh

Grym blogg för oss som älskar serier :DKolla gärna in min nystartade blogg med inriktning på musik och skönhet! Hoppas du gillar den :D Kram

2012-01-23 @ 14:08:59
URL: http://ccecilie.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0