Ungdomsserier

Här kommer lite tips om nya ungdomsserier.

De vanligaste är ju Gossip Girl, O.C, One Tree Hill, 90210, Glee har blivit väldigt stort i Sverige och det har även Vampire Diaries. Några nya är Awkward, Secret Circle, Switched At Birth och The Lying Game. Fler tips kommer...

Awkward handlar om Jenna Hamilton som råkar ut för en olycka som alla tror är ett självmordsförsök. Folk börjar märka henne och hon börjar göra ändringar i sitt liv. Medan hon jobbar med sitt kärleksliv och relationen till sina kompisar tar hon även upp de vanliga problemen som har med tonårslivet att göra. Den är kvick och rolig, humorn är underbar. Rekommenderas verkligen!!



The Secret Circle är baserat på en bok med samma namn och den kretsar kring sex tonårshäxor som format en hemlig coven, främst sextonårige Cassie Blake som flyttar in hos sin mormor efter att ha mist sin mamma. Deras krafter drar till sig mörk och farlig uppmärksamhet som utsätter dem för fara.

Click here to find out more!


Switched At Birth handlar om två tjejer som råkat bli ihopväxlade vid födsel och har växt upp i fel familj. Ena familjen tar reda på att de inte har sin "rätta" dotter och de kommer i kontakt med andra familjen. De två olika familjerna håller kontakt och de försöker reda ut sin speciella situation. En bra serie!



The Lying Game handlar om två tvillingar, Sutton och Emma, som blev sepererades vid födseln. När de är tonåringar så hittar de varandra och när Sutton åker för att leta efter deras mamma tar Emma över Suttons liv under tiden. Emma märker att Sutton har många hemligheter och försöker göra sitt bästa för att ingen ska märka att Sutton är borta.



Håll koll,
Malins Serier.

Kommentarer
Postat av: Alycia

Oh, the lying game verkar vara hur bra som helst. Har laddat ner halva säsong 1, har bara ingen tid att kolla :<

2011-12-28 @ 11:40:37
URL: http://alycia.webblogg.se/
Postat av: MIRA

Jag ääälskar Glee :D

2011-12-28 @ 12:30:34
URL: http://miralindberg.blogg.se/
Postat av: Nelly :)

Vart kan man hitta The Lying Game och Switched at Birth? :)

2011-12-28 @ 14:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0